Em fa molta il·lusió anunciar-lo: després de dures i llargues negociacions, aquest any torno a competir amb la prestigiosa marca japonesa Mitsubishi!

Des de maig conduiré un Lancer Evo IX 4×4, un veritable cochazo, amb el que espero repetir i millorar els resultats del 2015, en que vam acabar 3r al VolantRACC amb en Xavi Carulla. Aquest cop el repte és molt important, ja que competiré directament al Campionat de Catalunya de Ral·li fins i tot faré una prova puntuable pel Campionat d’Espanya!

Les quatre curses en que participaré, dins del calendari de la Federació Catalana d’Automobilisme, seran a Bellpuig el 8 de maig, a Ager l’11 de juny, el 4 de setembre a Ciutat de Cervera i el 6 de novembre a Torrefeta. L’equip tècnic que em donarà suport serà PCR Sports, prestigiosa empresa dedicada a ral·lis de terra i asfalt, la que compta entre els seus pilots a Nani Roma.

Aniré publicant tot el que vagi passant fins arribar el dia. Es venen dies de molta feina!

Ara estic acabant la temporada de neu al Circuit d’Andorra i des del 4 d’abril em posaré a preparar la temporada. Compto amb vosaltres… Gaaas!!!

0 681

*