Calendari farcit el que tindrà l’any vinent Marcel Besolí. Presenta un programa més ambiciós després d’una temporada en la que encara compta amb opcions de ser campió del Volant RACC. Campionat de Catalunya de ral·lis i una prova del Mundial, el Ral·li de Catalunya-Costa Daurada, són els principals objectius. De cara al 2017 projecta donar un altre pas més enllà.
Estarà al volant d’un Peugeot 208 R2, amb un motor de 160 cc i 185 cavalls, integrat a l’equip GC Motorsport. Dissabte no depen de si mateix per ser campió del Volant RACC, però només tenir-hi opcions fa que l’objectiu «ja estigui complert. És tot un èxit ser a l’últim ral·li amb totes les possibilitats per guanyar el campionat», assegura Besolí. Centrarà la temporada amb el Català de ral·lis, participant a quatre proves de terra i quatre d’asfalt. Totes les de major coeficient. La fita estarà posada en guanyar la categoria de dues rodes motrius.
Aquest campionat servirà per «arribar el millor possible» al Ral·li Catalunya-Costa Daurada. Al novembre de l’any vinent té pensat treure el cap al Campionat de França, concretament al Rallye du Var, puntuant en la 208 Rally Cup, amb tots els participants amb el mateix cotxe, que servirà per «veure on està el nostre nivell de conducció amb gent molt bona del Campionat de França». El salt que dóna es produeix perquè aquesta temporada ha realitzat una «progressió adequada» i efectua «el pas natural amb un cotxe i campionat superior». La intenció és «anar pujant cada any» i de cara al 2017 vol ser «tot l’any a Espanya o França i fer dues o tres proves del Mundial».
Joel Guerrero, director de l’equip, exposa sobre el pilot andorrà que «la progressió ha estat molt bona. És una temporada de 10», i que ser al Català de ral·lis «com a pilot és perfecte perquè li permet créixer molt». Aquesta temporada «ha après molt» i confia en què segueixi progressant perquè «absorveix molt bé el que se li diu i sap escoltar».

0 63

*